Ons verhaal

Caerus Vision is ontstaan uit tientallen jaren ervaring met led-schermen voor sport- en muziekevenementen en focust vooral op led-toepassingen in de producten- en dienstensector. Onze
interne software en internationaal geteste design komen samen in een sterke productlijn: innovatieve led-schermen voor binnen en buiten. Breng uw communicatie naar een hoger niveau en zet uw product of dienst in de kijker met één van onze led-toepassingen of bouw samen met ons aan een led-project op maat. Architecturale video mapping, smart city-projecten of gewoon een sterke visual? Voor zowel grotere als kleinere bedrijven kunnen de led-schermen, digital signage en videowalls van Caerus Vision de oplossing bieden.

Caerus Vision
Caerus Vision - Onze missie

Onze missie

Caerus Vision ijvert ernaar entertainment en marketingtools van het hoogste niveau aan te bieden. Met behulp van innovatieve led-schermen verbeteren we de kijkbeleving en uw marketingpotentieel. We geloven er sterk in dat led-technologie wereldwijd nog niet ten volle wordt benut en daar willen we dan ook verandering in brengen.

 

Caerus Vision - Onze waarden

Onze waarden

 

  • Lokale globaliserig — We zoeken naar het perfecte evenwicht tussen lokale en wereldwijde leveranciers
  • Duurzaamheid — De materialen die we in onze producten verwerken zijn van de hoogste kwaliteit
  • Innovatie — Wij zien innovatie als bron van en tool voor een steeds interactievere wereld
  • Vertrouwen — Caerus Vision investeert in sterke, langdurige klantenrelaties

 

Caerus Vision - Designer Caerus Vision

Designer

Charbel Abou Zeidan 

Een man die van veel markten thuis is. Hij studeerde Schone Kunsten in Beiroet en startte zijn carrière als interieurarchitect. Dat hij veel talenten heeft, blijkt uit zijn overstap naar de modewereld. Hij werkte samen met de vermaarde Libanese ontwerper Elie Saab en maakte naam in België met zijn eigen kledinglijn Lebrahc met uitvalsbasis in Kortrijk. De tijd stond niet stil voor Charbel. Hij verdiepte zich in fotografie en kreeg de Libanese actrice en regisseur Nadine Labaki en niemand minder dan burlesquemodel Dita Von Teese voor zijn lens. Zijn getrainde oog voor detail, geometrisch inzicht en jarenlange ervaring maken van hem een gedroomde partner: onze tuin-tv, de Caerus IRIS, werd ontworpen door Charbel en daar zijn we best trots op.