Driehoeksschermen van 11 m²

Partnerschip met Moving Ideas: driehoekschermen van 11 m²

Driehoeksschermen 11 m²

Omschrijving

Drie in één

Onze partner Moving Ideas, gespecialiseerd in mobiele en vaste reclamecampagnes, heeft voor onder meer eindklant Brico Plan-it 2 LED-schermen van 11 m² besteld. De schermen kunnen in een driehoek worden geplaatst met een vast gedeelte van 1440 mm op 2560 mm in het midden en links en rechts een scherm van 1440 mm op 2560 mm dat naar achteren kan worden opgeklapt. Aan beide zijkanten is het middenscherm voorzien van scharnieren, zodat een driehoekscherm kan worden gevormd en de beelden zichtbaar zijn langs drie kanten. Wanneer we de drie schermen open plaatsen met behulp van hydraulische cilinders, kunnen ze gebruikt worden als één groot scherm van 11 m².

Het onderstel van deze twee schermen is, net zoals bij dit project, op maat gemaakt zodat het perfect compatibel is met het chassis van een Mercedes Sprinter. Het chassis is voorzien van een draaikrans, zodat het scherm 360° kan draaien. Bovendien kan het scherm dankzij een centrale mast nog eens 1 m verhoogd worden.

De LED-schermen zijn uitgerust met een batterijsysteem dat aanschakelbaar is vanop een afstand. Zo schakelt het scherm automatisch in, enkele minuten voor het geprogrammeerde starttijdstip van een afspeellijst, en zorgen we ervoor dat de levensduur van de batterij geoptimaliseerd wordt op locatie.

 
 

Op zoek naar een ledscherm op maat? Wij kunnen helpen!

Daag ons uit Bel +32 485 55 32 43